streda 14. decembra 2016

Vianočný Špeciál III 'Let it snow' Kokosový Peeling s Medom



Milujeeeem kokos! Paradoxom však je, že som alergická naň už viac ako rok 😕 a tak smutne na mňa z chladničky zíza kokosové maslo (ktoré je inak božská pochúťka, odporúčam všetkým kokosoholikom
Na pokožke zatiaľ našťastie nebádam žiadne reakcie, takže si môžem užiť jeho úžasnú vôňu a skvelé vlastnosti aspoň takto (kokosové ježe na vianoce musia byť 😁) 
Tento peeling vznikol náhodou, keď som premýšľala nad vôňami a chuťami Vianoc, takmer som zabudla na kokos, ktorý kedže sa nenachádza prírodne v esenciálnych olejoch som nejako vylúčila zo škály vôní. A tak je tu tento recept:



                   + váha
                  miska
                  lyžica
                  nádobka
  

Jednoduchšie to nejde:

Dezinfikujte pomôcky, zmiešajte všetky suroviny a naplňte do pripravenej nádobky alebo misky. 
Recept je na pár použití (2-4), ja osobne si radšej robím malé množstvá a keď sa mi niečo zapáči, dorobiť si nie je problém. Navyše peelingy veľmi rada obmieňam a skúšam nové. 

Po použití pokožka krásne vonia. Kokos s cukrom sa postará o odumretú kožu, olej pokožku krásne zvláčni a med ju zároveň očistí a vyživí. Ak máte doma frakcionovaný kokosový olej (teda ten čo aj vonia ako kokos) peeling bude ešte väčšie potešenie pre nos.  

Tak a už len "Let it snow"!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára